Gezuar e përshumvjet Kurban Bajramin

250
0
Share:

Të dashur bashkë vellezër muslimanë, Ju urojmë me përzemërsi Gezuar e përshumvjet Kurban Bajramin. Kjo është një ditë që na kujton se në qënder të gjthckaje është Zoti, besnikërinë e njeriut ndaj TIJ e faktin se Zoti është gjithmonë i mëshirshëm. Nuk mund të ketë festë nëqoftëse nuk e vendosim Zotin në vend të parë, e njeriun vëlla ta shohim si shenjë e dashurisë së Zotit. Shoqëria ka nevojë për besim, për fenë e njërzve që jetojnë përditshmërinë me ideale, që paqën e shohin si sfidë personale, për jetën që e pranojnë si dhuratë, për vëllazërimin si natyralitet dhe respektin, startin e një marrëdhenje. Fryma e gëzimit e festës qoftë e pranishme cdo ditë në jetën tuaj, e të gjithëve na shtyftë në ndërtimin e paqes reale e rritjen e angazhimit për të qënë më afër të varfërve e më të dobtëve. GËZUAR E PËR SHUM MOT!

Share:

Leave a reply

error: Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.