Nënë Tereza, vizitë në Shqipëri, me 15 gusht 1989

2731
0
Share:

Nënë Tereza, vizitë në Shqiperi, me 15 gusht 1989. Me këtë rast bëri vizitë tek varri i nënës Drane dhe motrës Ages në Tiranë. Nëna me zemër të madhe vendosi edhe një tufe lule në varrin e diktatorit Enver Hoxha për ta mëshiruar Zoti për veprat e tij të errëta.

Share:

Leave a reply

Opinion

error: Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.