Promovimi i librit te Dom Ndoc Nikaj.

631
0
Share:

Në kuadrin e 25 vjetorit të celebrimit të Meshës se Parë në Shqipëri  (1990-2015).

Organizojnë promovimin e librit HISTORIA E SHQYPNIS  vëll. I – II, Bruksel 1902 dhe Shkodër 1917. Ribotim

Vepër e autorit : DOM NDOC NIKAJ

Dita: E shtunë , data: 17. Tetor  2015,  ora:  11.00 – 12.

Vendi: SALLA KARDINAL MIKEL KOLIQI, pranë Kishës Katedrale, Shkodër.


 

PROGRAMI:

Fjala e Hapjes: Dom Artu JAKU  (Famullitar i Katedrales së Shkodrës)

Fjala Përshëndetëse: Prof. Dr. Ardian MARASHI, ( Drejtor i Qendrës së Studimeve Albanologjike);  Mimoza PRIKU ( Dekane e Fakulteti të Shkencave Shoqërore)  ; Elinda RAMADANI, (Shefe e Departamenti  të Letërsisë)  Dom Nikë UKGJINI  ( Instituti Filozofik dhe Teologjik).

KUMTOJNË:

–   Beqir META (Qendra e Studimeve Albanologjike)

–  Rrokin DABERDAKU  (Universiteti  Shkodrës)

–  Nertila LJARJA- HAXHIA, (Universiteti i Shkodrës)

–  Gjovalin ÇUNI    (Drejtor i Bibliotekës  Marin Barleti)

–   Mimoza PRIKU, (Universiteti i Shkodrës)

–  Anisa KOSTERI,  (Universiteti Shkodrës)

–  Alfred ÇAPALIKU , (Universiteti i Shkodrës)

 

 

 

Share:

Leave a reply

error: Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.