Shpalljet e Famullisë datë 5 – 11 dhjetor 2016

1287
0
Share:
Ditën e hënë, 5 dhjetor, është e para e hënë e muajit dhe si zakonisht në Kapelën e Vorreve të Rrmajit, do të jetë Mesha për të Vdekurit në ora 9. 00.Po ditën e hënë, është Nata e Shën Kollit. Tek Kisha e Shën Kollit në Rus, Mesha do të kremtohet në ora 16. 00, ndërsa ditën e marte, Ditën e festës së Shën Kollit, Mesha Shenjte do të jetë në ora 8. 30.

Ditën e enjte, 8 dhjetor, është festa e Zojës së Papërlyeme. Është feste e urdhnueme dhe si zakonisht Mesha e parë do të jetë në ora 7. 30, Mesha e dytë në ora 10. 00 dhe Mesha e mbasdrekës në ora 16. 00.

Të dielën që vjen, 11 dhjetor, e Diela e Tretë e Ardhjes, është Dita kushtuar Caritas-it. Lëmosha që do të mblidhet gjatë kësaj dite, do të shkojë në ndihmë të njerëzve në nevojë.

 

Share:

Leave a reply

Opinion

error: Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.