Shpalljet e Famullise (dt. 04 – 10 janar 2016)

398
0
Share:

– Diten e hene, date 4 janar, eshte e para e hene e muajit dhe si zakonisht
do te jete mesha tek Varrezat e Rrmajt, ne ora 9: 00.

– Diten e marte, date 5 janar, eshte vigjilja e se kremtes se Deftimit te
Zotit, Ujit te Bekuar. Ne meshen e pasdrekes se ores 16: 00 do te behet
edhe bekimi i ujit.

– Diten e merkure, date 6 janar, eshte e kremtja e Deftimit te Zotit, Ujit te
Bekuar. Eshte feste e urdhnueme dhe meshet si zakonisht do te jene: mesha e
pare ne ora 7: 30, mesha solemne ne ora 10: 00 dhe mesha e pasdrekes ne
ora 16: 00.

– Diten e enjte, date 7 janar, mbas meshes se pasdrekes, Arqipeshkvia
Metropolitane Shkoder – Pult dhe Komuniteti i Shen Egjidios ne Shqiperi ne
bashkepunim me Komisionin “Drejtesi e Paqe”, organizojne Marshimin e Paqes,
nga Kisha Katedrale deri tek shtatorja e Nanes Tereze, per te vazhduar ne
Kinema Millenium me leximin e mesazhit te Papes per Paqen dhe te tjera
aktivitete te tjera kulturore.

– Te dielen qe vjen, date 10 janar, kremtojme Diten e Pagezimit te Jezusit.

Ju urojme te gjitheve nje vit te shenjte e te bekuar prej Zotit.

Share:

Leave a reply

error: Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.