Shpalljet e Famullise (dt. 09-15 maj 2016)

502
0
Share:

Jemi ne muajin e Majit, muaj kushtuar Zojes se Bekueme. Gjate gjithe ketij muaji, ne Shenjtnoren e Zojes ka meshe cdo mbasdreke ne ora 18:00. Ndersa diteve te shtuna ka dy meshe: mengjes ne ora 8:30 dhe pasdreke ne ora 18:00.

Diten e shtune, 14 maj, eshte festa e Shen Matise Apostull.

Te dielen e ardhshme, 15 maj, eshte e kremtja e Rrshajve, zbritja e Shpirtit Shenjt mbi Apostuj dhe mbi Kishen. Ne vigjiljen e kesaj te kremteje, diten e shtune, ne Meshen e ores 18:00 duhet te marrin pjese te gjithe kandidatet per Krezmim te shoqnuar nga nunet e nuneshat e tyne, sepse menjehere mbas Meshes do te jete prova gjenerale mbi organizimin e Meshes se dites se neserme. Te dielen ne Meshen e ores 10:00 do te marrin sakramentin e Krezmimit te rinjte e te rejat qe prej dy vitesh jane pergatitur prane Famullise sone. Ju ftojme t’a lusim Zotin per keto te rinj e te reja si dhe te bashkepunoni ne mbarevajtjen sa ma mire te ketij kremtimi solemn.

Share:

Leave a reply

Opinion

error: Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.