Shpalljet e Famullise (dt. 18-24 janar 2016)

258
0
Share:

– Sot, e diele, dt.17 janar, eshte e Diela e Dyte e Vitit dhe njekohesisht
eshte edhe perkujtimi liturgjik i Shna Ndout Abat.

-Nga dt. 18-24 janar kremtojme Javen e Lutjes per Bashkimin e te
Krishtenve, prandaj Zyra Dioqezane per Ekumenizmin ka organizuar dy momente
lutjeje: diten e marte, dt. 19 janar, ora 17:00 Lutje Ekumenike ne kishen
Orthodokse ne Shkoder dhe diten e ejte me 21 janar, ora 17:00 Lutje
Ekumenike ne Kishen e Shen Kollit.

– Duke filluar nga dt 25 janar e deri ne muajin maj, cdo dite te hane ora
14:30 prane qeles se famullise do te organizohet Laboratori i Lutjes dhe
Jetes. Jane te ftuear te gjithe ata qe duan t’i bashkengjiten kesaj
pershpirtnie.

Share:

Leave a reply

error: Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.