Shpalljet e Famullise dt. 20 – 26 mars 2017

275
0
Share:
1. Duke pasur parasysh se dita e Sh’Jozefit kete vit i ka takuar dite e diele 19 mars, liturgjine e kesaj feste Kisha e kremton diten e hene, 20 mars.
2. Vazhdon Udha e Kryqit ne Katedrale, çdo dite te marte e te premte, ora 15. 25.
3. Kane filluar te martet e Shna Ndout dhe mbas çdo Meshe te se Martes mbasdreke, ne Katedrale do te jete Lutja kushtue Shenjtit Shna Ndue, shenjt aq shume devocional ne popullin tone.
4. Edhe ne Kuvendin e Motrave Klarise, çdo te merkure, ora 15. 00 eshte Udha e Kryqit me deshmite e Martirve tane.
5. Diten e enjte, 23 mars, ne sallen Kardinal Mikel Koliqi, ora 17. 00 vazhdon takimi i radhes i katekezave te ecjes krezhmore, organizuar nga Arqipeshkvia Metropolitane Shkoder – Pult.
6. Diten e shtune, dt. 25 mars, eshte perkujtimi liturgjik i Zojes Nunciate.
7. Te dielen e ardhshme, dt. 26 mars, eshte e Diela e Katert e Krezhmeve.
Ne kete dite nderron edhe ora. Meshet e ksaj dite do te jene me oren e re te ndryshuar. Mesha e pare ne ora 07: 30, Mesha e dyte ne ora 10: 00, Mesha e mbasdrekes ne ora 16: 00.
Ndersa duke filluar nga dita e hene, dt. 27 mars, Mesha e mbasdrekes nuk do te jete ne ora 16: 00, por ne ora 18: 00.
Share:

Leave a reply

Opinion

error: Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.