Shpalljet e Famullise

457
0
Share:

Ne Kishat e ndryshme te qytetit dhe ne zonat baritore te Famullise sone, eshte shpernda rregullorja e re e Arqipeshkvise sone te Shkoder – Pult, sa i perket marrjes se sakramentit te Kunores se Marteses. Ndonese do te keni rastin qe te gjithe t’a keni neper shtepite Tuaja, veçanerisht theksojme se tuj fillue nga data 1 janar e vitit 2018, sakramenti i Kunores se Marteses nuk do te kremtohet gjate diteve te Diela dhe Festave te Urdhnueme ne asnjeren prej Famullive te kesaj Arkidioqeze, por ne çdo dite tjeter te javes. Dita e Diele dhe Feste e Urdhnueme duhet te nderohet e t’i kushtohet vetem Zotit me pranine e gjithsecilit prej nesh ne Meshen Shenjte.

Share:

Leave a reply

Opinion

error: Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.